Θεατρικό Παιχνίδι – Θέατρο

Καλλιτεχνική εκπαίδευση για παιδιά

  • Ιδανικό για παιδιά Νηπιαγωγείου
  • Προτείνεται για όλες τις τάξεις του Δημοτικού

Τα καλλιτεχνικά προγράμματα του εργαστηρίου μας σχεδιάζονται και υλοποιούνται από έμπειρους καλλιτέχνες, παιδαγωγούς για παιδιά ηλικίας 3-10 ετών. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, το θέατρο, το χορό, τα εικαστικά και τη μουσική, τα παιδιά ψυχαγωγούνται αποκτώντας συγχρόνως μια καλλιτεχνική παιδεία.

Ο κύκλος των μαθημάτων θεατρικού παιχνιδιού και θεάτρου περιλαμβάνει:
  • Θεατρικό παιχνίδι – θεατρική έκφραση,
  • Μουσική και Μουσικοκινητική αγωγή,
  • Κουκλοθέατρο,
  • Δραματοποίηση παιδικών παραμυθιών και λογοτεχνικών βιβλίων,
  • Εικαστικές κατασκευές.

Με την ολοκλήρωση κάθε κύκλου μαθημάτων, οι μαθητές παρουσιάζουν στους γονείς και συγγενείς τους θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο και εικαστικά έργα.

Εγγραφές: Όλο το χρόνο.

Πληροφορίες: 2109916202, 6974897664 κα Κουρεντζή Ειρήνη.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία του ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, απευθύνονται σε παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου και πραγματοποιούνται στα πλαίσια των σχολικών εκδρομών και επιμορφωτικών επισκέψεων.

female.jpg

Εξαιρετική διαδραστικη παράσταση!!!! Μπράβο σε όλους!!! Τα παιδιά χάρηκαν πολύ!

female.jpg

Λίγο πριν τα Xριστούγεννα ήρθατε στο σχολείο μας και ζήσαμε το χριστουγεννιάτικο όνειρο στην καρδιά του Χαλανδρίου. Τα παιδάκια μας, αν και νήπια, πήραν μέρος στην θεατρική παράσταση και το καταχάρηκαν. Κι εμείς οι γονείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας… Απλά εξαιρετικά!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ

female.jpg

Τέλειο!!! Υπερπαραγωγή!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!

female.jpg

Εξαιρετικό πρόγραμμα η Αρχαία Ελλάδα… Οι Δ΄ τάξεις του 4ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης εντυπωσιάστηκαν… Ευχαριστούμε πολύ….

female.jpg

Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι και αλληλεπιδρούν με τους/τις καταπληκτικούς/ές ηθοποιούς – εμψυχωτές/τριες… Παίζοντας κάθε φορά ενεργό ρόλο στην πλοκή του έργου. Μπράβο σε όλους/ες σας!!!!!

2o-dimotiko-sxoleio-nemeas.jpg

Σας ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ταξίδι στον τρόπο ζωής των Βυζαντινών, στις συνήθειές τους, στη γλώσσα τους, στην καθημερινότητά τους, αλλά και στις μάχες που έδωσαν στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ένα κράτος ενωμένο και δυνατό. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι δάσκαλοί τους το διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν. Όμορφη διαδραστική παράσταση και άψογη φιλοξενία!!!!

2o-ds-neou-falirou-peiraias.jpg

Ζήσαμε φανταστικές στιγμές σήμερα στο 2ο Δ.Σ. Ν.Φαλήρου! Οι ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ήρθαν και γέμισε το σχολειό μας από χρώματα, πινέλα, κόλες, πολύχρωμες ουρές, γέλια, φωνές και πειράγματα! Πετάξαμε στην αυλή τους χαρταετούς και χαρήκαμε στη ζεστασιά του ήλιου! Καλές Αποκριές σε όλους!!!!

female.jpg

Σήμερα στο Ένεκα Παιδείας βιώσαμε με τον πιο δημιουργικό, αβίαστο κι ευφάνταστο τρόπο στιγμές από την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας. Καταπληκτική δουλειά!!!! Πολλά συγχαρητήρια από τους μαθητές και τους δασκάλους τους!!!!!!!

female.jpg

Συγχαρητήρια! Κάθε χρόνο είστε και καλύτεροι… Εξαιρετική παρουσίαση για τα συναισθήματα και τα παιδιά έκαναν τα καλύτερα σχόλια! Έφυγαν ενθουσιασμένα και χαρούμενα!