Οργάνωση Εκδηλώσεων

Οργάνωση Εκδηλώσεων

Εμείς στο ένεκα παιδείας μελετάμε ξεχωριστά την κάθε εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε για παιδιά Σχολείων, Συλλόγων, μεγάλων καταστημάτων και εταιριών.

  • Σχεδιάζουμε με φαντασία και πρωτοτυπία την οργάνωση της εορταστικής ή διαφημιστικής σας εκδήλωσης για παιδιά.
  • Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση της επιτυγχάνοντας πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  • Προτείνουμε για κάθε εποχή πρωτότυπες ιδέες και λύσεις ώστε να προσελκύσουν τους μεγάλους και να διασκεδάσουν τους μικρούς μέσα από διάφορα happenings, όπου συμμετέχουν, θεατρικοί εμψυχωτές, εντυπωσιακές μασκότ, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί, με δραματοποιήσεις, βιωματικά παιχνίδια και όμορφες, εντυπωσιακές δημιουργίες των παιδιών (καλλιτεχνικές κατασκευές), ανάλογα με την εποχή.
Προώθηση Προϊόντων

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την δική σας εξειδικευμένη διαφημιστική καμπάνια με πρωτότυπο τρόπο, απόλυτα ταιριαστό με τη μαθησιακή διαδικασία και συγχρόνως την ψυχαγωγία.

Παρουσιάζουμε ειδικές παραστάσεις από 15 ως 45 λεπτών με θεατρικούς εμψυχωτές, και αγαπημένους παιδικούς ήρωες, που παρακινούν τα παιδιά να συμμετέχουν συνδυάζοντας την περιπέτεια, την ψυχαγωγία και την ενημέρωση πάνω στο προϊόν, ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να διαφημίσετε.

Εντυπωσιακά σκηνικά, στολές για τα παιδιά και πολυάριθμα σκηνικά αντικείμενα υποστηρίζουν πάντα τις παραστάσεις μας.

Αναλαμβάνουμε το κλείσιμο των συμφωνιών με τους υπεύθυνους για τις ομάδες παιδιών που θα παρουσιαστεί το θέαμα και θα προωθηθεί το προϊόν .

female.jpg

Εξαιρετική διαδραστικη παράσταση!!!! Μπράβο σε όλους!!! Τα παιδιά χάρηκαν πολύ!

female.jpg

Λίγο πριν τα Xριστούγεννα ήρθατε στο σχολείο μας και ζήσαμε το χριστουγεννιάτικο όνειρο στην καρδιά του Χαλανδρίου. Τα παιδάκια μας, αν και νήπια, πήραν μέρος στην θεατρική παράσταση και το καταχάρηκαν. Κι εμείς οι γονείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας… Απλά εξαιρετικά!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ

female.jpg

Τέλειο!!! Υπερπαραγωγή!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!

female.jpg

Εξαιρετικό πρόγραμμα η Αρχαία Ελλάδα… Οι Δ΄ τάξεις του 4ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης εντυπωσιάστηκαν… Ευχαριστούμε πολύ….

female.jpg

Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι και αλληλεπιδρούν με τους/τις καταπληκτικούς/ές ηθοποιούς – εμψυχωτές/τριες… Παίζοντας κάθε φορά ενεργό ρόλο στην πλοκή του έργου. Μπράβο σε όλους/ες σας!!!!!

2o-dimotiko-sxoleio-nemeas.jpg

Σας ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ταξίδι στον τρόπο ζωής των Βυζαντινών, στις συνήθειές τους, στη γλώσσα τους, στην καθημερινότητά τους, αλλά και στις μάχες που έδωσαν στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ένα κράτος ενωμένο και δυνατό. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι δάσκαλοί τους το διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν. Όμορφη διαδραστική παράσταση και άψογη φιλοξενία!!!!

2o-ds-neou-falirou-peiraias.jpg

Ζήσαμε φανταστικές στιγμές σήμερα στο 2ο Δ.Σ. Ν.Φαλήρου! Οι ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ήρθαν και γέμισε το σχολειό μας από χρώματα, πινέλα, κόλες, πολύχρωμες ουρές, γέλια, φωνές και πειράγματα! Πετάξαμε στην αυλή τους χαρταετούς και χαρήκαμε στη ζεστασιά του ήλιου! Καλές Αποκριές σε όλους!!!!

female.jpg

Σήμερα στο Ένεκα Παιδείας βιώσαμε με τον πιο δημιουργικό, αβίαστο κι ευφάνταστο τρόπο στιγμές από την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας. Καταπληκτική δουλειά!!!! Πολλά συγχαρητήρια από τους μαθητές και τους δασκάλους τους!!!!!!!

female.jpg

Συγχαρητήρια! Κάθε χρόνο είστε και καλύτεροι… Εξαιρετική παρουσίαση για τα συναισθήματα και τα παιδιά έκαναν τα καλύτερα σχόλια! Έφυγαν ενθουσιασμένα και χαρούμενα!