Οργάνωση Εκδηλώσεων

Οργάνωση Εκδηλώσεων

Εμείς στο ένεκα παιδείας μελετάμε ξεχωριστά την κάθε εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε για παιδιά Σχολείων, Συλλόγων, μεγάλων καταστημάτων και εταιριών.

  • Σχεδιάζουμε με φαντασία και πρωτοτυπία την οργάνωση της εορταστικής ή διαφημιστικής σας εκδήλωσης για παιδιά.
  • Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση της επιτυγχάνοντας πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  • Προτείνουμε για κάθε εποχή πρωτότυπες ιδέες και λύσεις ώστε να προσελκύσουν τους μεγάλους και να διασκεδάσουν τους μικρούς μέσα από διάφορα happenings, όπου συμμετέχουν, θεατρικοί εμψυχωτές, εντυπωσιακές μασκότ, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί, με δραματοποιήσεις, βιωματικά παιχνίδια και όμορφες, εντυπωσιακές δημιουργίες των παιδιών (καλλιτεχνικές κατασκευές), ανάλογα με την εποχή.
Προώθηση Προϊόντων

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την δική σας εξειδικευμένη διαφημιστική καμπάνια με πρωτότυπο τρόπο, απόλυτα ταιριαστό με τη μαθησιακή διαδικασία και συγχρόνως την ψυχαγωγία.

Παρουσιάζουμε ειδικές παραστάσεις από 15 ως 45 λεπτών με θεατρικούς εμψυχωτές, και αγαπημένους παιδικούς ήρωες, που παρακινούν τα παιδιά να συμμετέχουν συνδυάζοντας την περιπέτεια, την ψυχαγωγία και την ενημέρωση πάνω στο προϊόν, ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να διαφημίσετε.

Εντυπωσιακά σκηνικά, στολές για τα παιδιά και πολυάριθμα σκηνικά αντικείμενα υποστηρίζουν πάντα τις παραστάσεις μας.

Αναλαμβάνουμε το κλείσιμο των συμφωνιών με τους υπεύθυνους για τις ομάδες παιδιών που θα παρουσιαστεί το θέαμα και θα προωθηθεί το προϊόν .