Οι Πειρατές της Βιταμίνης

Οι Πειρατές της Βιταμίνης – Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Ένεκα Παιδείας

Οι Πειρατές της Βιταμίνης – Εκπαιδευτικά Προγράμματα βιωματικής μάθησης

  • Ιδανικό για παιδιά Νηπιαγωγείου

Ένα διατροφικό ταξίδι στο νησί των βιταμινών είναι γεμάτο με περιπέτειες, δύσκολες επιλογές, γευστικές παγίδες και λιγουρευτούς πειρασμούληδες.

Όμως τα παιδιά, ακολουθώντας τον Κάπτεν C και τη Δώρα D, τους καλούς πειρατές της βιταμίνης, θα μάθουν πολλά μυστικά, αστεία παιχνίδια και απίθανες φάρσες, ώστε να ξεγελάσουν τους πειρασμούληδες και να φτάσουν νικητές στο μακρινό νησί.

Έτσι με τη δύναμη της γνώσης που θα αποκτήσουν στο ταξίδι τους θα επιλέξουν σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά που χρειάζονται, ώστε αυτό το μοναδικό πειρατικό τους ταξίδι να είναι πολύ δυναμωτικό!

Εικαστική δημιουργία

Οι μικροί πειρατές κατασκευάζουν το δικό τους πειρατικό καπέλο της βιταμίνης, με υλικά που παρέχονται από το πρόγραμμα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία του ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, οι θεατρικές παραστάσεις, τα εργαστήρια εικαστικής δημιουργίας και οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, στοχεύουν στη βιωματική μάθηση με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Απευθύνονται σε παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου και πραγματοποιούνται στα πλαίσια των σχολικών εκδρομών και επιμορφωτικών επισκέψεων.

Χώρος παρουσίασης
  • Κέντρο εκπαιδευτικών προγραμμάτων «ένεκα παιδείας»
  • Στο χώρο του σχολείου σας

female.jpg
Εξαιρετική διαδραστικη παράσταση!!!! Μπράβο σε όλους!!! Τα παιδιά χάρηκαν πολύ!
female.jpg
Λίγο πριν τα Xριστούγεννα ήρθατε στο σχολείο μας και ζήσαμε το χριστουγεννιάτικο όνειρο στην καρδιά του Χαλανδρίου. Τα παιδάκια μας, αν και νήπια, πήραν μέρος στην θεατρική παράσταση και το καταχάρηκαν. Κι εμείς οι γονείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας… Απλά εξαιρετικά!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ
female.jpg
Τέλειο!!! Υπερπαραγωγή!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!
female.jpg
Εξαιρετικό πρόγραμμα η Αρχαία Ελλάδα… Οι Δ΄ τάξεις του 4ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης εντυπωσιάστηκαν… Ευχαριστούμε πολύ….
female.jpg
Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι και αλληλεπιδρούν με τους/τις καταπληκτικούς/ές ηθοποιούς – εμψυχωτές/τριες… Παίζοντας κάθε φορά ενεργό ρόλο στην πλοκή του έργου. Μπράβο σε όλους/ες σας!!!!!
2o-dimotiko-sxoleio-nemeas.jpg
Σας ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ταξίδι στον τρόπο ζωής των Βυζαντινών, στις συνήθειές τους, στη γλώσσα τους, στην καθημερινότητά τους, αλλά και στις μάχες που έδωσαν στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ένα κράτος ενωμένο και δυνατό. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι δάσκαλοί τους το διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν. Όμορφη διαδραστική παράσταση και άψογη φιλοξενία!!!!
2o-ds-neou-falirou-peiraias.jpg
Ζήσαμε φανταστικές στιγμές σήμερα στο 2ο Δ.Σ. Ν.Φαλήρου! Οι ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ήρθαν και γέμισε το σχολειό μας από χρώματα, πινέλα, κόλες, πολύχρωμες ουρές, γέλια, φωνές και πειράγματα! Πετάξαμε στην αυλή τους χαρταετούς και χαρήκαμε στη ζεστασιά του ήλιου! Καλές Αποκριές σε όλους!!!!
female.jpg
Σήμερα στο Ένεκα Παιδείας βιώσαμε με τον πιο δημιουργικό, αβίαστο κι ευφάνταστο τρόπο στιγμές από την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας. Καταπληκτική δουλειά!!!! Πολλά συγχαρητήρια από τους μαθητές και τους δασκάλους τους!!!!!!!
female.jpg
Συγχαρητήρια! Κάθε χρόνο είστε και καλύτεροι… Εξαιρετική παρουσίαση για τα συναισθήματα και τα παιδιά έκαναν τα καλύτερα σχόλια! Έφυγαν ενθουσιασμένα και χαρούμενα!