Ο κήπος των θαυμάτων

Ο κήπος των θαυμάτων – Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Ένεκα Παιδείας

Ο κήπος των θαυμάτων – Εκπαιδευτικά Προγράμματα βιωματικής μάθησης

  • Ιδανικό για παιδιά Νηπιαγωγείου

Ο κήπος των θαυμάτων είναι ο κήπος της ψυχής μας. Όλοι οι ήρωες που κατοικούν στον κήπο των θαυμάτων είναι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδικών παραμυθιών που φροντίζουν να καλλιεργούν όμορφα συναισθήματα. Η αγάπη, η αλληλεγγύη, η φιλία, η δικαιοσύνη και ένα σωρό άλλες αρετές και συναισθήματα είναι οι καρποί που σπέρνουν στις παιδικές ψυχές και ανθίζουν σαν όμορφα λουλούδια στον κήπο της ψυχή τους.

Τα παιδιά ντύνονται Δον Κιχώτες, Ρομπέν των δασών, μικροί πρίγκιπες, κοκκινοσκουφίτσες, Νεραΐδούλες, λουλούδια, χιονάτες και δρουν με τα ποιήματα τους μέσα στο παιδικό παραμύθι.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία του ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, οι θεατρικές παραστάσεις, τα εργαστήρια εικαστικής δημιουργίας και οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, στοχεύουν στη βιωματική μάθηση με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Απευθύνονται σε παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου και πραγματοποιούνται στα πλαίσια των σχολικών εκδρομών και επιμορφωτικών επισκέψεων.

Χώρος παρουσίασης
  • Κέντρο εκπαιδευτικών προγραμμάτων «ένεκα παιδείας»
  • Στο χώρο του σχολείου σας

female.jpg
Εξαιρετική διαδραστικη παράσταση!!!! Μπράβο σε όλους!!! Τα παιδιά χάρηκαν πολύ!
female.jpg
Λίγο πριν τα Xριστούγεννα ήρθατε στο σχολείο μας και ζήσαμε το χριστουγεννιάτικο όνειρο στην καρδιά του Χαλανδρίου. Τα παιδάκια μας, αν και νήπια, πήραν μέρος στην θεατρική παράσταση και το καταχάρηκαν. Κι εμείς οι γονείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας… Απλά εξαιρετικά!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ
female.jpg
Τέλειο!!! Υπερπαραγωγή!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!
female.jpg
Εξαιρετικό πρόγραμμα η Αρχαία Ελλάδα… Οι Δ΄ τάξεις του 4ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης εντυπωσιάστηκαν… Ευχαριστούμε πολύ….
female.jpg
Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι και αλληλεπιδρούν με τους/τις καταπληκτικούς/ές ηθοποιούς – εμψυχωτές/τριες… Παίζοντας κάθε φορά ενεργό ρόλο στην πλοκή του έργου. Μπράβο σε όλους/ες σας!!!!!
2o-dimotiko-sxoleio-nemeas.jpg
Σας ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ταξίδι στον τρόπο ζωής των Βυζαντινών, στις συνήθειές τους, στη γλώσσα τους, στην καθημερινότητά τους, αλλά και στις μάχες που έδωσαν στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ένα κράτος ενωμένο και δυνατό. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι δάσκαλοί τους το διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν. Όμορφη διαδραστική παράσταση και άψογη φιλοξενία!!!!
2o-ds-neou-falirou-peiraias.jpg
Ζήσαμε φανταστικές στιγμές σήμερα στο 2ο Δ.Σ. Ν.Φαλήρου! Οι ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ήρθαν και γέμισε το σχολειό μας από χρώματα, πινέλα, κόλες, πολύχρωμες ουρές, γέλια, φωνές και πειράγματα! Πετάξαμε στην αυλή τους χαρταετούς και χαρήκαμε στη ζεστασιά του ήλιου! Καλές Αποκριές σε όλους!!!!
female.jpg
Σήμερα στο Ένεκα Παιδείας βιώσαμε με τον πιο δημιουργικό, αβίαστο κι ευφάνταστο τρόπο στιγμές από την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας. Καταπληκτική δουλειά!!!! Πολλά συγχαρητήρια από τους μαθητές και τους δασκάλους τους!!!!!!!
female.jpg
Συγχαρητήρια! Κάθε χρόνο είστε και καλύτεροι… Εξαιρετική παρουσίαση για τα συναισθήματα και τα παιδιά έκαναν τα καλύτερα σχόλια! Έφυγαν ενθουσιασμένα και χαρούμενα!