Σύλλογοι Γονέων

Σύλλογοι Γονέων

Η συνεργασία μας με τους Συλλόγους Γονέων άρχισε πριν από δυο χρόνια, αφού ήδη είχαμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών και των μαθητών με την μέθοδο, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας.

Επιλεκτικά προτείνουμε πετυχημένες παραστάσεις στο χώρο των Σχολείων με συμμετοχή των παιδιών και οργανωμένες δράσεις των μαθητών που απασχολούνται με τη αιγίδα των Συλλόγων Γονέων.

Όλες οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από έμπειρους συνεργάτες μας (παιδαγωγούς, θεατρολόγους, μουσικοκινητικούς, εικαστικούς , γυμναστές…), επιστημονικά καταρτισμένους και ειδικά «ενημερωμένους» στα αντικείμενα που «εμψυχώνουν».

Εμπιστευτείτε το ένεκα παιδείας για να προσφέρετε με ασφάλεια, επιστημονικότητα και πρωτοτυπία παραστάσεις και εκπαιδευτικά διαδραστικά προγράμματα που θα ψυχαγωγήσουν και συγχρόνως θα επιμορφώσουν τους μαθητές του Σχολείου σας.

Για την εκπαιδευτική χρονιά 2017-2018 σας προτείνουμε:
  • Χριστούγεννα:
  • Απόκριες:
  • Πάσχα:
  • Καλοκαίρι:

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία του ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, απευθύνονται σε παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου και πραγματοποιούνται στα πλαίσια των σχολικών εκδρομών και επιμορφωτικών επισκέψεων.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

female.jpg
Εξαιρετική διαδραστικη παράσταση!!!! Μπράβο σε όλους!!! Τα παιδιά χάρηκαν πολύ!
Χριστίνα Ξαν.
female.jpg
Λίγο πριν τα Xριστούγεννα ήρθατε στο σχολείο μας και ζήσαμε το χριστουγεννιάτικο όνειρο στην καρδιά του Χαλανδρίου. Τα παιδάκια μας, αν και νήπια, πήραν μέρος στην θεατρική παράσταση και το καταχάρηκαν. Κι εμείς οι γονείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας… Απλά εξαιρετικά!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ
Εύα Χατζ.
female.jpg
Τέλειο!!! Υπερπαραγωγή!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!
Όλγα Λα.
female.jpg
Εξαιρετικό πρόγραμμα η Αρχαία Ελλάδα… Οι Δ΄ τάξεις του 4ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης εντυπωσιάστηκαν… Ευχαριστούμε πολύ….
Δήμητρα Τσιο.
female.jpg
Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι και αλληλεπιδρούν με τους/τις καταπληκτικούς/ές ηθοποιούς – εμψυχωτές/τριες… Παίζοντας κάθε φορά ενεργό ρόλο στην πλοκή του έργου. Μπράβο σε όλους/ες σας!!!!!
Φροσύνη Γρί.
2o-dimotiko-sxoleio-nemeas.jpg
Σας ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ταξίδι στον τρόπο ζωής των Βυζαντινών, στις συνήθειές τους, στη γλώσσα τους, στην καθημερινότητά τους, αλλά και στις μάχες που έδωσαν στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ένα κράτος ενωμένο και δυνατό. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι δάσκαλοί τους το διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν. Όμορφη διαδραστική παράσταση και άψογη φιλοξενία!!!!
2ο Δημοτικό Σχολείο Νεμέας
2o-ds-neou-falirou-peiraias.jpg
Ζήσαμε φανταστικές στιγμές σήμερα στο 2ο Δ.Σ. Ν.Φαλήρου! Οι ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ήρθαν και γέμισε το σχολειό μας από χρώματα, πινέλα, κόλες, πολύχρωμες ουρές, γέλια, φωνές και πειράγματα! Πετάξαμε στην αυλή τους χαρταετούς και χαρήκαμε στη ζεστασιά του ήλιου! Καλές Αποκριές σε όλους!!!!
2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Φαλήρου Πειραιά
female.jpg
Σήμερα στο Ένεκα Παιδείας βιώσαμε με τον πιο δημιουργικό, αβίαστο κι ευφάνταστο τρόπο στιγμές από την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας. Καταπληκτική δουλειά!!!! Πολλά συγχαρητήρια από τους μαθητές και τους δασκάλους τους!!!!!!!
Δήμητρα Μπε.
female.jpg
Συγχαρητήρια! Κάθε χρόνο είστε και καλύτεροι… Εξαιρετική παρουσίαση για τα συναισθήματα και τα παιδιά έκαναν τα καλύτερα σχόλια! Έφυγαν ενθουσιασμένα και χαρούμενα!
Βάσω Κο.
Phone: 2109916202
Fax: 6974897664
Κολοκοτρώνη 42
Αργυρούπολη 16452