Οι Χώροι μας

Οι Χώροι μας

Το Ένεκα Παιδείας στεγάζεται στο θέατρο «ΔΡΑΣΙΣ». Σε ένα σύγχρονο κτίριο με άνετους και ασφαλείς χώρους, φιλοτεχνημένους με μεράκι, ενήλικοι και παιδιά βιώνουν σε κάθε επίσκεψη την αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας.

Η θεατρική αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη και εξοπλισμένη με οπτικοακουστικά συστήματα και εναλλασσόμενα σκηνικά, παρέχει τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν σε κάθε παράσταση στη θεατρική δράση.

Η φιλοξενία μας

Σε έναν ζεστό χώρο με θέα το Σαρωνικό, οι συνοδοί δάσκαλοι απολαμβάνουν τη μοναδική φιλοξενία μας με ροφήματα σπιτικά εδέσματα και παραδοσιακά γλυκά.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία του ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, απευθύνονται σε παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου και πραγματοποιούνται στα πλαίσια των σχολικών εκδρομών και επιμορφωτικών επισκέψεων.

Προσθήκη σχολίου

Το email σας δε θα κοινοποιηθεί. Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Θεατρικό εργαστήρι τέχνης & πολιτισμού

female.jpg
Τέλειο!!! Υπερπαραγωγή!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!
Όλγα Λα.
female.jpg
Εξαιρετικό πρόγραμμα η Αρχαία Ελλάδα… Οι Δ΄ τάξεις του 4ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης εντυπωσιάστηκαν… Ευχαριστούμε πολύ….
Δήμητρα Τσιο.
female.jpg
Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι και αλληλεπιδρούν με τους/τις καταπληκτικούς/ές ηθοποιούς – εμψυχωτές/τριες… Παίζοντας κάθε φορά ενεργό ρόλο στην πλοκή του έργου. Μπράβο σε όλους/ες σας!!!!!
Φροσύνη Γρί.
2o-Dimotiko-Sxoleio-Nemeas.jpg
Σας ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο ταξίδι στον τρόπο ζωής των Βυζαντινών, στις συνήθειές τους, στη γλώσσα τους, στην καθημερινότητά τους, αλλά και στις μάχες που έδωσαν στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ένα κράτος ενωμένο και δυνατό. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι δάσκαλοί τους το διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν. Όμορφη διαδραστική παράσταση και άψογη φιλοξενία!!!!
2ο Δημοτικό Σχολείο Νεμέας
2o-DS-Neou-Falirou-Peiraias.jpg
Ζήσαμε φανταστικές στιγμές σήμερα στο 2ο Δ.Σ. Ν.Φαλήρου! Οι ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ήρθαν και γέμισε το σχολειό μας από χρώματα, πινέλα, κόλες, πολύχρωμες ουρές, γέλια, φωνές και πειράγματα! Πετάξαμε στην αυλή τους χαρταετούς και χαρήκαμε στη ζεστασιά του ήλιου! Καλές Αποκριές σε όλους!!!!
2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Φαλήρου Πειραιά
female.jpg
Σήμερα στο Ένεκα Παιδείας βιώσαμε με τον πιο δημιουργικό, αβίαστο κι ευφάνταστο τρόπο στιγμές από την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας. Καταπληκτική δουλειά!!!! Πολλά συγχαρητήρια από τους μαθητές και τους δασκάλους τους!!!!!!!
Δήμητρα Μπε.
female.jpg
Συγχαρητήρια! Κάθε χρόνο είστε και καλύτεροι… Εξαιρετική παρουσίαση για τα συναισθήματα και τα παιδιά έκαναν τα καλύτερα σχόλια! Έφυγαν ενθουσιασμένα και χαρούμενα!
Βάσω Κο.
Τηλέφωνο: 2109916202
Κινητό: 6974897664
Κολοκοτρώνη 42
Αργυρούπολη 16452