Εμείς το ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

To ένεκα παιδείας είναι  κέντρο μελέτης σχεδιασμού παραγωγής και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.


Από το 2006  σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εκπαιδευτικά διαδραστικά προγράμματα  για μαθητές ηλικίας 5- 12 ετών, τα οποία υποστηρίζουν τη βιωματική  μάθηση ,πλουτίζουν τη γνώση των μαθητών και παράλληλα καλλιεργούν και προάγουν την τέχνη , τον πολιτισμό , την καλλιτεχνική δημιουργία τη θεατρική έκφραση και τη μουσικοκινητική αγωγή.

Η εκπαιδευτική μας ομάδα συγκροτείται από παιδαγωγούς, θεατρολόγους, καλλιτέχνες εικαστικής και θεατρικής έκφρασης, γυμναστές, ψυχολόγους και μουσικο-κινητικούς. Οι εξωτερικοί συνεργάτες και  δημιουργοί  των προγραμμάτων μας είναι έμπειροι παιδαγωγοί, συγγραφείς, εικαστικοί, μουσικοί- εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής με έγκριτους τίτλους σπουδών.

Τα πρωτότυπα όσο και καινοτόμα  προγράμματά μας  καλύπτουν όλες τις πλευρές της γνώσης ( Λογοτεχνία, Ιστορία, Μελέτη περιβάλλοντος, ήθη και έθιμα , Υγεία-διατροφή ). Ο πετυχημένος προσανατολισμός των εκπαιδευτικών θεμάτων μας  στη βιωματική μάθηση, αλλά και η  αμέριστη φροντίδα και προσοχή που απολαμβάνουν τα παιδιά  κοντά μας, μας έδωσε μια από τις πρώτες θέσεις προτίμησης τόσο στις επιλογές των εκπαιδευτικών   και των μαθητών , όσο και των Συλλόγων Γονέων και των μεγάλων εταιριών στην ανάληψη των εκδηλώσεών τους. 

Newsletter

places-op

 prices-op

 dorean-gia-site

Δείτε τα video μας

Δείτε τα videos με αποσπάσματα από τις παραστάσεις - εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο κέντρο μας.

youtube v

Επικοινωνία

Ένεκα Παιδείας
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Κολοκοτρώνη 42 Αργυρούπολη
τηλ:210 9916202 - 6974 897664
email:info@enekapedias.gr

 

Δείτε μας πάνω στον χάρτη

map-box